Francy Vos Fotografie
Een afdruk van een indruk.   Zie ook website www.wijgaanjazeggen.nl

Over mij

Mijn interesse voor fotografie is jaren geleden ontstaan. Het begon in het digitale tijdperk.

Met mijn eerste piepkleine cameraatje schoot ik de eerste foto`s. Apetrots natuurlijk!

In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in fotografie, bezocht workshops en heb inmiddels een boekenkast vol aan informatie.


Waar ik eerst tevreden was met een leuk plaatje, werd ik steeds kritischer op mijn foto`s. Ik ging me steeds vaker ergeren aan bepaalde dingen die zeker ook te maken hadden met mijn cameraatje. Kwaliteit werd belangrijk, scherpte enz enz. In de loop der jaren ben ik vaak veranderd van camera en mijn arsenaal aan lenzen groeide gestaag. Inmiddels heb ik een professionele uitzet. Mijn interesse heeft zich nooit ontwikkeld in een bepaalde richting. Natuur, personen, dieren, architectuur, het maakt niet uit wat ik mooi vind leg ik vast.

Toch bleef het vaak bij hobbyfotografie, maar begin 2015 heb ik besloten om meer te gaan doen met mijn hobby en te gaan werken in opdracht. Ik probeer zo min mogelijk tijdens de opnames te sturen voor een bepaalde houding/lach/positie. Alles een beetje op een ongedwongen manier zodat men niet eens echt in de gaten heeft dat de foto genomen wordt. 

Het bezig zijn met fotografie is werken naar het moment waarop je zegt : Yes dit is het! Het geeft je een enorme boost. Nu is mijn uitdaging om andere te horen zeggen: Yes dit is precies wat ik wil! 

Een foto moet je mee terug nemen naar de tijd waarin hij genomen is....een afdruk van een indruk! 

Heb jij een gelegenheid waarvan je graag iets vast wil leggen op de gevoelige plaat, denk dan eens aan mij!

Ook voor het promoten van je bedrijf, de foto`s voor op je website, een fotoshoot voor jezelf of om cadeau te doen, een foto in een bepaalde kleur met een bepaald thema voor aan je muur, er is veel mogelijk!

Via het contactformulier kunt u verzoeken om een afspraak/prijsopgave te maken.


Bedankt voor uw interesse.